Popisi Prodaja Graðevinskog Zemlji¹Ta Biograd Na Moru Izvrsno

Popisi Prodaja Graðevinskog Zemlji¹Ta Biograd Na Moru Izvrsno. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.

Nekretnine Biograd Na Moru Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Istaknuto Nekretnine Biograd Na Moru Prodaja Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

GraÄ'evinska Zemljista Vrsi Nin Gradiliste Prodaja

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste... Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

GraÄ'evinsko Zemljiste Na Prodaju 985m2 156 100 Biograd Na Moru Indomio Hr

Voda, struja na 20 m od terena. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.. Voda, struja na 20 m od terena.

Zemljista Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Voda, struja na 20 m od terena. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Voda, struja na 20 m od terena.. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

GraÄ'evinska Zemljista Biograd Na Moru Biograd Na Moru Gradiliste Prodaja

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

GraÄ'evinsko Zemljiste Na Prodaju 985m2 156 100 Biograd Na Moru Indomio Hr

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra... Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

Prodaju Zemljista Biograd Na Moru Srbija Nekretnine

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

GraÄ'evinska Zemljista Vrsi Nin Gradiliste Prodaja

Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Voda, struja na 20 m od terena.. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Poljoprivredna Zemljista Biograd Na Moru Prodaja Ili Najam

Voda, struja na 20 m od terena. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Voda, struja na 20 m od terena. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Voda, struja na 20 m od terena... Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra... Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102... Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!.. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Prodaju Zemljista Biograd Na Moru Srbija Nekretnine

Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom... Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

GraÄ'evinska Zemljista Vrsi Nin Gradiliste Prodaja

Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu... Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Prodaja Zemljista Krk GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Krk Nekretnine Njuskalo

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

GraÄ'evinsko Zemljiste Na Prodaju 985m2 156 100 Biograd Na Moru Indomio Hr

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

GraÄ'evinska Zemljista Biograd Na Moru Biograd Na Moru Gradiliste Prodaja

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.

Prodaja Zemljista Krk GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Krk Nekretnine Njuskalo

Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102... Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Voda, struja na 20 m od terena.. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Voda, struja na 20 m od terena. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Voda, struja na 20 m od terena. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

Prodaja Zemljista Biograd Na Moru

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.. Voda, struja na 20 m od terena.

Prodaju Zemljista Biograd Na Moru Srbija Nekretnine

Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Poljoprivredna Zemljista Biograd Na Moru Prodaja Ili Najam

Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Voda, struja na 20 m od terena... Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste... Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Voda, struja na 20 m od terena. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.

GraÄ'evinska Zemljista Vrsi Nin Gradiliste Prodaja

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Voda, struja na 20 m od terena... Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp... Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Voda, struja na 20 m od terena.

Prodaja Zemljista Krk GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Krk Nekretnine Njuskalo

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Voda, struja na 20 m od terena.. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Zemljista Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Voda, struja na 20 m od terena. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m... Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

Ppajsglltipsvm

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m... Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.. Voda, struja na 20 m od terena.

GraÄ'evinsko Zemljiste Na Prodaju 985m2 156 100 Biograd Na Moru Indomio Hr

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaju Poljoprivrednih Zemljista Biograd Na Moru Srbija Nekretnine

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m... Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Voda, struja na 20 m od terena. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

Zemljista Parcele Biograd Na Moru Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Voda, struja na 20 m od terena.. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste... Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Voda, struja na 20 m od terena. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.

Prodaja Zemljista Krk GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Krk Nekretnine Njuskalo

Voda, struja na 20 m od terena. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Voda, struja na 20 m od terena. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Voda, struja na 20 m od terena.

GraÄ'evinska Zemljista Vrsi Nin Gradiliste Prodaja

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

Prodaja Zemljista Biograd Na Moru

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu... Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Voda, struja na 20 m od terena.

GraÄ'evinsko Zemljiste Na Prodaju 500m2 100 000 Biograd Na Moru Indomio Hr

Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.

Prostor 21 2013 1 45 By Prostor Online Issuu

Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Voda, struja na 20 m od terena. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Voda, struja na 20 m od terena. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu... Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.

Prodaju Poljoprivrednih Zemljista Biograd Na Moru Srbija Nekretnine

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

GraÄ'evinska Zemljista Biograd Na Moru Biograd Na Moru Gradiliste Prodaja

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.

Prodaja Zemljista Vir GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Vir Nekretnine Njuskalo

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Voda, struja na 20 m od terena. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

Prodaja Zemljista Krk GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Krk Nekretnine Njuskalo

Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra... . Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.

GraÄ'evinska Zemljista Biograd Na Moru Biograd Na Moru Gradiliste Prodaja

Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

Prostor 21 2013 1 45 By Prostor Online Issuu

Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće... Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Voda, struja na 20 m od terena. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.. Voda, struja na 20 m od terena.

Zemljista Na Prodaju Biograd Na Moru Indomio Hr

Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102... Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu.

Prodaja Zemljista Biograd Na Moru

Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp... Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Voda, struja na 20 m od terena. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaja Zemljista Biograd Na Moru

Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Voda, struja na 20 m od terena. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Voda, struja na 20 m od terena.. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m.. Najveći procvat biograd je doživio kao prijestolnica srednjovjekovnih hrvatskih vladara, a 1102.

Kuce Prodaja Biograd Na Moru Lista Nekretnina Ponuda Nekretnina Nekretnine Hrvatska Realestatecroatia Com Portal Za Nekretnine U Hrvatskoj

Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Voda, struja na 20 m od terena. Biograd je lokalni trgovački i prometni centar, s dobrim vezama prema svom zaleđu, okolnim obalnim naseljima te s otokom pašmanom. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Prodaje se građevinsko zemljište u biogradu na moru,površine 505 m2.. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu!

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.. Dozvoljena gradnja tri stambene jedinice ili obiteljske kuće. Parcela se nalazi na dobroj lokaciji uz samu asfaltnu cestu. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Koristite prilagođene kriterije, pogledajte rezultate na mapi i pronađite idealnu nekretninu! Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra. Zemljište autocamp zemljište uz more,prvi red do mora auto kamp prodaje se zemljište za auto kamp uz more,prvi red do plaže.zemljište je smješteno u jendoj lijepoj i mirnoj uvali i ima sve uvjete za camp. Voda, struja na 20 m od terena.

Prodaja Zemljista Sibensko Kninska GraÄ'evinska I Poljoprivredna Zemljista Sibensko Kninska Nekretnine Njuskalo

Zemljište ima prilaz sa glavne ceste. Udaljenost od mora i plaže soline je 300 m. Biograd na moru je grad smješten 28 km južno od zadra.. Zemljište ima prilaz sa glavne ceste.

Popular posts from this blog

Popisi 110 Prodaja Stanova Paunov Breg Banjica Besplatno

167 Mamilovic Nekretnine